top of page

CONDICIONS PRINCIPALS

 1. Cal ser major d'edat per participar. De 18 fins a 88 anys. No s'accepten menors acompanyats d'adults.

 2. Cal una condició física suficient per treballar a la muntanya (terreny amb pendent) i suportar puntualment inclemències meteorològiques (pluja/fred).

 3. Per motius de seguretat, durant els treballs no es permet el consum d'alcohol, drogues o medicaments que alterin les capacitats i posin en risc al participant o a la resta del grup.

 4. No calen coneixements de cap mena, però sí ganes de treballar en equip i col·laborar en les tasques diàries del campament.

 5. Els projectes combinen el català i el castellà. És imprescindible dominar almenys una de les dues llengües. En cas de residir fora d'Espanya, és imprescindible contactar amb l'organització abans de realitzar la inscripció perquè us indiquin els procediments que s'han de seguir. 

 6. No s'admeten animals de companyia de cap tipus.

 7. L'estada és de dilluns a dissabte. No s'accepten estades parcials.

 8. Els participants només podran assistir a una estada anual (excepte al projecte del Bosc de Virós). Així facilitem l'accés a bosc a quanta més gent millor.

 9. No s'accepten canvis de setmana. 

 10. El Projecte cobreix totes les despeses d'alimentació i allotjament. Les despeses d'anada i tornada fins al projecte van a càrrec dels participants.

 11. El menú és únic per a tots els participants.​ Adaptable a vegans, vegetarians, sense gluten (pot contenir traces)* i sense lactosa (pot contenir traces). S'ha de comunicar al formulari d'inscripció. Els al·lèrgics han de comunicar-ho al formulari d'inscripció i venir acompanyats del certificat mèdic que ho acredita.  

 12. Cal dipositar una fiança de 150€ per a confirmar la inscripció que et serà retornada unes setmanes després de finalitzada l'estada de voluntariat. 

 13. El pagament de les donacions i el retorn de la fiança s'efectuarà per domiciliació bancària.

 14. L'activitat, tal i com està plantejada actualment, malauradament, no està adaptada a persones amb discapacitat.

 15. L'organització es permet el dret d'admissió i, si cal, per comportament inadequat del participant, podria ser expulsat de l'estada sense dret a recuperar la fiança.

 16. Llegir i acceptar totes les condicions d'aquesta pàgina i de les pàgines de cada projecte. 

 

Per què demanem una fiança? Condicions en cas de cancel·lació

 

*No tenim pa sense gluten. ​​​

MASSÍS DE L'ORRI

Bioenginyeria de paisatge, gestió forestal i manteniment de pastures al barranc de Port-Ainé i entorn del Massís de l’Orri (Pallars Sobirà)

8 torns d'una setmana  INSCRIPCIONS 2024 
OBERTES

ESTERRI DE CARDÓS

* CustForest

Gestió forestal sostenible i millora de l'hàbitat del gall fer a l’entorn de la Vall d'Esterri de Cardós (Pallars Sobirà).

8 torns d'una setmana 
INSCRIPCIONS 2024 
OBERTES
Combo FB + BWP.png

RIBES DE FRESER

Gestió forestal, millores d'hàbitat de gall fer i bioenginyeria del paisatge al Bosc de la Vila, situat al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i Freser (Ripollès).

DSC06761.jpg
Ribes de Freser
3 torns d'una setmana
INSCRIPCIONS 2024
OBERTES

BOSC DE VIRÓS

Gestió forestal i millora de la fageda del bosc de Virós a la zona de Vall Ferrera (Pallars Sobirà). 

Pau Pomar_1a_Ginestarre_2020 (139).jpg
Bosc de Virós
TANCAT PROVISIONALMENT

* CustForest. Custòdia del territori com mitjà de conservació de la biodiversitat forestal multifuncional i generadora de bioeconomia, compta amb el recolzament de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO) en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia (PRTR), finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU.

 

bottom of page