top of page

T'agrada el Pirineu? Ajuda'ns a cuidar els seus boscos i paisatges!

 

Els donants del Projecte Boscos de Muntanya som el pilar de la organització, representem el principal suport econòmic i social.

 

Gràcies pel teu suport! Tu ho fas possible!

Beneficis Fiscals

Si et converteixes en soci o donant gaudiràs de beneficis fiscals que et permetran deduir els teus donatius an la Declaració de la Renta o l'impost de Societats. T'enviarem un certificat amb les quantitats aportades durant l'any fiscal anterior per tal que el puguis incorporar en la teva declaració.

 

Els primers 150 € que aportes desgravaran el 95%. A partir d'aquesta xifra, el 50% i, si portes més de 3 anys donant, la fidelitat té premi i la desgravació puja a un 55%. (Deducció en quota íntegra. Límit 10% base liquidable).

 

Els primers 150€

Els primers 150€

A partir de 150€

La teva fidelitat té premi

fiscals2.jpg

95%

De desgravació

Podràs desgravar-te el 95% de tots els donatius fets fins a un màxim de 150€*

fiscals3.jpg
Imagen3_edited.png

55%

De desgravació afegida

Podràs desgravar-te també el 50% de l'import del teu donatiu que excedeixi els primers 150€*

De desgravació afegida

Si, a més, és el 3r any en què col·labores amb una quantitats sempre igual o superior, en lloc d'un 50% passaràs a desgravar-te un 55% sobre l'excès de més de 150€*

​*Aquestes desgravacions s'apliquen en el cas de tributar a Catalunya, a la resta de comunitats de l'estat espanyol el percentetge es redueix en un 15% respectivament (80% primers 150€, 35% a partir de 150€ i 40% al cap de 3 ANYS i apartir de 150€)

bottom of page