top of page

CONDICIONS PRINCIPALS

 1. Cal ser major d'edat per participar. De 18 fins a 88 anys. No s'accepten menors acompanyats d'adults.

 2. Cal una condició física suficient per treballar a la muntanya (terreny amb pendent) i suportar puntualment inclemències meteorològiques (pluja/fred).

 3. Per motius de seguretat, durant els treballs no es permet el consum d'alcohol, drogues o medicaments que alterin les capacitats i posin en risc al participant o a la resta del grup.

 4. No calen coneixements de cap mena, però sí ganes de treballar en equip i col·laborar en les tasques diàries del campament.

 5. Els projectes combinen el català i el castellà. És imprescindible dominar almenys una de les dues llengües. En cas de residir fora d'Espanya, és imprescindible contactar amb l'organització abans de realitzar la inscripció perquè us indiquin els procediments que s'han de seguir. 

 6. No s'admeten animals de companyia de cap tipus.

 7. L'estada és de dilluns a diumenge, excepte a Espinavell que acabem el dissabte a la tarda. No s'accepten estades parcials.

 8. Els participants només podran assistir a una estada anual (excepte al projecte del Bosc de Virós). Així facilitem l'accés a bosc a quanta més gent millor.

 9. No s'accepten canvis de setmana. 

 10. El Projecte cobreix totes les despeses d'alimentació i allotjament. Les despeses d'anada i tornada fins al projecte corren a càrrec dels participants.

 11. El menú és únic per a tots els participants.​ Adaptable a vegans, vegetarians i celíacs* s'ha de comunicar al formulari d'inscripció. Els al·lèrgics han de comunicar-ho al formulari d'inscripció i venir acompanyats del certificat mèdic que ho acredita.  

 12. Cal dipositar una fiança de 120€ per a confirmar la inscripció que et serà retornada unes setmanes després de finalitzada l'estada de voluntariat. 

 13. El pagament de les donacions i el retorn de la fiança s'efectuarà per domiciliació bancària

 14. L'activitat, tal i com està plantejada actualment, malauradament, no està adaptada a persones amb discapacitat.

 15. L'organització es permet el dret d'admissió i, si cal, per comportament inadequat del participant, podria ser expulsat de l'estada sense dret a recuperar la fiança.

 16. Llegir i acceptar totes les condicions d'aquesta pàgina i de les pàgines de cada projecte. 

      Per què demanem una fiança? Condicions en cas de cancel·lació

*No tenim pa per a celíacs. ​​​

MASSÍS DE L'ORRI

EL GALL FER I LA FORÇA DE L'AIGUA

Bioenginyeria de paisatge, gestió forestal i manteniment de pastures al barranc de Port-Ainé i entorn del Massís de l’Orri (Pallars Sobirà).

OBRIM INSCRIPCIONS AL MARÇ 2024

ESTERRI DE CARDÓS

PASTURES I RAMATS AL TERRITORI DE L'ÓS

Recuperació i manteniment de pastures i camins ramaders tradicionals i gestió forestal sostenible a l’entorn de la Vall de Cardós (Pallars Sobirà).

OBRIM INSCRIPCIONS AL MARÇ 2024

ESPINAVELL

CAMINS I CABANES ENTRE FREIXEDES

Recuperació i manteniment de camins ramaders tradicionals i pastures a l’entorn de la Vall de Camprodon (Ripollès).

OBRIM INSCRIPCIONS AL MARÇ 2024

BOSC DE VIRÓS

Gestió forestal i millora de la fageda del bosc de Virós a la zona de Vall Ferrera (Pallars Sobirà). 

Pau Pomar_1a_Ginestarre_2020 (139).jpg
Bosc de Virós
OBRIM INSCRIPCIONS AL MARÇ 2024
bottom of page