Bergwaldprojekt - Freiwilligenarbeit im Schutzwald

 

Schweiz Suisse Switzerland Deutschland Österreich Catalunya Ukraine  

 

 

Catalunya > Participació > Endinsa't als boscos!

Projecte de Boscos de Muntanya

 

 

 

Endinsa't als boscos!

Les estades de voluntariat al bosc són el nostre pal de paller.

Condicions principals

  • Cal ser major d'edat per participar. De 18 fins a 88 anys.
  • Cal una condició física suficient per treballar a la muntanya (inclinació) i suportar puntualment inclemències climatològiques (pluja / fred ).
  • No calen coneixements de cap mena però sí ganes de treballar en equip i col•laborar en les tasques diàries del campament.
  • El Projecte cobreix totes les despeses d'alimentació i allotjament. Les despeses d'anada i tornada fins al projecte corren a càrrec dels participants.
  • Cal dipositar una fiança de 80 euros per a confirmar la inscripció. Per què demanem una fiança?

Consulteu Condicions Especials

 

Setmanes 2016

 

NOMÉS UNA SETMANA PER PERSONA A L'ANY!

Pallars Sobirà - Massís de l'Orri

25 al 31 de juliol - TANCAT
1 al 7 d'agost - TANCAT
8 al 14 d'agost - TANCAT
15 al 21 d'agost - TANCAT

El Massís de l'Orri al Parc Natural de l'Alt Pirineu: Gall fer i barrancs >>


Pallars Sobirà - Esterri de Cardós  NOU!!!

22 al 28 d'agost - TANCAT
29 d'agost al 4 setembre - TANCAT
5 al 11 setembre - TANCAT

 

Col·labora en fer realitat els projectes i tindràs una recompensa!
Pallars - Massís de l'Orri
Pallars - Esterri de Cardós NOU!

 

 

 

Estades d'una setmana
Les estades tenen una durada d'una setmana. Arribem la tarda d'un dilluns i ens establim a l'allotjament previst per a cada projecte. De dimarts a dissabte: matinem, esmorzem, anem a treballar i dinem a bosc. A mitja tarda tornem a l'allotjament on més tard s'ofereix el sopar. El servei de cuina corre a càrrec de l'organització i els participants col•laboren en les tasques d'intendència i manteniment de l'allotjament. El diumenge al matí finalitza l'estada.

Treball
Cada matí, en funció de les condicions del bosc i del grup, s'organitza la distribució de tasques. L'equip del projecte orienta als participants en les feines. Col•laborem amb els propietaris dels boscos i amb gestors institucionals (ajuntaments, parcs naturals, enginyers forestals comarcals...).   A cada projecte es realitzen tasques diferents. Trobareu tota aquesta informació a l'apartat d'INSCRIPCIONS.

Allotjaments
L'allotjament es realitza en tendes de campanya o puntualment en albergs. Cal sac de dormir, màrfega (esterilla) i tenda de campanya. Mirar condicions a cada projecte.

Alimentació
Seguim una dieta equilibrada feta per una dietista. Mengem poca carn, productes ecològics i de Km.0 en la mesura que podem. Fem excepcions en el cas que hi hagi alguna al·lèrgia, però pel que fa a les eleccions personals sobre els diferents tipus d'alimentació, ja és cosa vostra i us heu d'adaptar en la mesura que us sigui possible al nostre menú. Us podeu portar de casa si necessiteu algun producte en concret. Espero que comprendreu que no podem fer menús especials per a cada participant. Vegetarians, celíacs i intolerants alimentaris, ho hauran de notificar en el formulari d'inscripció.

Equipament personal 
Treballem, tant si neva com si plou, entre 1300 i 2000 metres d'alçada, en clima d'alta muntanya, i a l'estiu també fa fred! Una roba adequada ens pot evitar moltes incomoditats. Aconsellem que porteu: Roba d'abric incloent peces de recanvi per als dies plujosos i impermeable. És imprescindible un parell de botes de muntanya de canya alta i calçat de recanvi, així com un bon sac de dormir, una motxilla petita de dia, cantimplora i una llanterna de butxaca. Recomanem portar gorra, protecció solar, repel·lent d'insectes i allò que penseu que us pot ser útil a l'aire lliure. Un equipatge/motxilla per persona.

Transport
A tots els projectes s'hi arriba en transport públic.  El 1er i últim dia es recullen/entreguen els participants en un lloc concret per a cada projecte. El trasllat fins el campament es realitza amb vehicles de l'organització i/o vehicles dels participants, segons projecte. Per minimitzar la petjada ecològica, l'organització enviarà als participants de cada setmana, un llistat de contactes per tal de compartir vehicles.  

Per més informació, contacta'ns