top of page

ENDINSA'T AL BOSC

Els Pirineus són un magnífic exemple de la relació sostenible entre l’home i la natura.

 

A Projecte Boscos de Muntanya volem mantenir vius els Pirineus.

 

Vida als pobles, a les muntanyes, als boscos i a les pastures.

Creiem que la millor manera d’assolir el nostre propòsit és endinsar les persones al bosc. Organitzem estades de voluntariat d’una setmana de durada, per a adults, i obertes a tothom.

 

Els participants viuen i treballen en contacte directe amb el bosc i s’impliquen en les tasques de gestió forestal que prèviament acordem amb propietaris i gestors.

Inspirar noves relacions actives amb la natura. També volem que l'experiència serveixi per a que, al tornar a casa, els participants iniciïn una nova relació amb el seu entorn natural més proper, a la porta de casa seva, al seu barri, seguint la idea d'una relació activa amb la natura i treballant en comunitat.

CURSOS

Tala tradicional

Curs de tala tradicional

del 7 al 11 de Juny 2017

A l'alta cerdanya

200€

SETMANES DE VOLUNTARIAT

El Massís de l'Orri, al Parc Natural de l'Alt Pirineu, és el primer gran pic al sud del Pallars Sobirà i una magnífica atalaia al sostre del Pirineu català, la Pica d'Estats.

És una muntanya amb llarga tradició de pastures d'estiu, terra de pas entre el Pallars i l'Alt Urgell a través del Port del Cantó i actualment també acull l'estació d'esquí més al sud del Pallars, Port-Ainé.

La comarca del Pallars Sobirà. El terme municipal d'Esterri de Cardós és dels pocs que al llarg del segle XX no ha sofert modificacions.

 

El 1847 sí que sofrí l'agregació dels antics ajuntaments d'Arrós i de Ginestarre.


bottom of page