top of page

CURS DE TALA TRADICIONAL D'ARBRES

11-15 d'octubre de 2017. ATENCIÓ! Canvi de dates!

Bosc de Virós, vall Ferrera (Pallars Sobirà)

ORGANITZA

Bergwaldprojekt Catalunya / Projecte Boscos de Muntanya és una entitat independent, sense ànim de lucre, que té com a objectiu fomentar la millora i la conservació dels boscos i paisatges als Pirineus. Per a fer-ho, fa difusió de la importància de la gestió forestal sostenible entre la ciutadania.

EL CURS

Curs pràctic per a aprendre a tallar arbres amb destral i serres manuals, recuperant les tècniques de tala tradicional d'arbres, actualitzades als criteris tècnics i de seguretat actuals.

DESTINATARIS

Treballadors i tècnics forestals o d'espais naturals, estudiants d'escoles forestals o d'altres professionals o estudiants interessats.

OBJECTIU DEL CURS

Aquest curs permetrà capacitar els professionals i interessats assistents en les nocions bàsiques sobre la tala d'arbres grans de forma tradicional, amb destrals, serres i tascons, per tal d'estendre el seu ús.

INSCRIPCIÓ

Preu del curs: 360€. Inclou allotjament i manutenció al refugi “Gall Fer”.

20% descompte socis Bergwaldprojekt.

Si tens dubtes, contacta'ns!

 

info@projecteboscos.cat

973 622 247

PROGRAMA

 

Descarrega el programa detallat del curs.

METODOLOGIA

Mètode pràctic i aplicat. Els assistents participaran en una tala a bosc, planificada prèviament per propietaris i tècnics.

El mètode de formació està adaptat del curs “Handholzen” de Bergwaldprojekt a Suïssa, amb més de 20 anys de trajectòria.

ALLOTJAMENT

Durant el curs ens allotjarem al refugi del Gall Fer, un refugi d'alta muntanya situat a 1.700 m d'alçada, al bell mig del bosc de Virós (Pallars Sobirà).

bottom of page